Facturering en betalingen
Facturering en betalingen
info
De sectie Facturering en betalingen is alleen toegankelijk voor gebruikers met de rol Organisatiebeheerder en een actief abonnement.
Je vindt de instellingen voor Facturering en betalingen in het menu Instellingen.
Abonnementen beheren
In de sectie Facturering en betalingen kun je alle onderdelen van de facturering en het abonnement van je account beheren:
- Betalingsgeschiedenis bekijken: bekijk een volledig overzicht van je betalingen, inclusief aankomende afschrijvingen.
- Abonnement bijwerken of opzeggen: wijzig of annuleer je abonnement wanneer dat nodig is.
- Betaalmethoden: werk je betaalmethode bij, bijvoorbeeld door een nieuwe creditcard toe te voegen.
- Facturen downloaden: open facturen van eerdere betalingen.
- Bedrijfsgegevens bijwerken: wijzig bedrijfsgegevens, btw-nummer en contactpersonen voor inkoop.
- Adres- en contactgegevens: wijzig je factuuradres en persoonlijke contactgegevens.
In deze sectie heb je volledige controle over je abonnement en betaalinstellingen.
Licentieplaatsen beheren
Licentieplaatsen bepalen hoeveel mensen elk toegangsniveau kunnen gebruiken en worden gefactureerd. Als je team verandert, toont de pagina Plannen het verschil tussen je gelicentieerde licentieplaatsen en het werkelijke gebruik:
- Licentieplaatsen nu bijwerken brengt je abonnement weer in lijn. Bij een maandelijks abonnement wordt de wijziging meteen toegepast. Bij een jaarlijks abonnement zie je eerst een overzicht Controleren en bevestigen. Kies daarna Wijzigingen bevestigen en Ja, bevestigen om de wijziging toe te passen.
- Geef iemand toegang door onder Gebruikers een licentieplaats aan die gebruiker toe te wijzen. Maak een licentieplaats vrij door het toegangsniveau te verlagen of de gebruiker te deactiveren.
- Gebruik Naar plannen op de gebruikerspagina als je geen licentieplaatsen meer hebt.
De bevestiging toont het nieuwe bedrag voordat je de wijziging doorvoert. Zo kun je de gevolgen voor je factuur controleren.
info
Je kunt je betaalvaluta of land niet wijzigen. Neem contact op met het supportteam als je dit wilt aanpassen.
Wat gebeurt er als mijn abonnement verloopt?
Als je abonnement verloopt of een betaling mislukt, houdt ProcessMind je data veilig en helpt het je weer aan de slag:
- Respijtperiode: je kunt de app tijdens de respijtperiode blijven gebruiken en verlengen via het scherm Verlengen in de app.
- Toegangsbeperkingen: als het abonnement niet wordt verlengd, wordt de toegang tot betaalde functies beperkt. Je processen, datasets en dashboards blijven intact.
- Verlengen: door je abonnement te verlengen krijg je weer volledige toegang tot je workspace. Er gaat niets verloren.
Neem contact op met het supportteam als je hulp nodig hebt bij verlengen of upgraden. Bekijk ook Gebruik en credits voor meer informatie over de verdeling van de AI-credits van je abonnement.